Söker du målare i Västra Frölunda?

Vi utför måleriarbeten i och utanför Västra Frölunda

Vi har duktiga målare som är specialiserade på måleri av fasader, fönster och invändiga ytor.

Begär offert idag

eller ring 031-7978773

På Göteborgs Husmåleri har vi alla måleritjänster för din fastighet. Vi arbetar för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatkunder. Hör av dig till oss idag för en gratis offert.

Målare med erfarenhet = Garanti

Vi har under flera år utfört arbeten som målare i Västra Frölunda och har samlat på oss massvis av erfarenhet.

Vi kan hjälpa dig med det lilla jobbet i sovrummet eller den stora fasadrenoveringen som kräver totalentreprenad. Vi har sett det mesta och vet precis vad du behöver. Vi har utfört massor av projekt i Västra Frölunda under alla de år vi varit verksamma och vet precis vad som krävs för att erbjuda och genomföra effektivt och prisvärt arbete.

Med vår långa erfarenhet kan vi alltid erbjuda dig full garanti på de arbeten vi slutför. Vi har också goda kontakter med de flesta leverantörer av färg, ställningar, snickeriarbeten och plåtarbeten som ger dig som kund den bästa kunskapen och projektledningen.

Kontakta oss för en offert


(Lämna tom)

Måleritjänster vi utför i Västra Frölunda

  • Fasadmålning
  • Fasadrenovering
  • Fönstermålning
  • Takmålning
  • Inomhusmåleri
  • Fasadtvätt

Stora som små kunder

  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsbolag
  • Privatkunder

Utvändigt måleri

Våra målare i Västra Frölunda har goda kunskaper inom utvändigt måleri.

På Göteborgs Husmåleri har vi under åren satsat stort på fasader, fönster och takarbeten. När man arbetar utomhus behövs stor erfarenhet och kunskap om material och behandlingar. Väggen påverkas på helt olika sätt och man behöver ha god expertis om detta innan man genomför projekt och lägger en offert. Det viktiga vi tittar på är hur fasaden påverkats under de senaste åren och vad som också gjordes under den behandlingen. Därefter kan vi gå vidare och lägga fram en plan med bästa tillvägagångssätt. Det handlar också om att välja rätt färg och leverantör att arbeta med. Det är inte alltid man ska välja samma typ av färg till samma material. Vi har flera leverantörer i Västra Frölunda som vi arbetar med och kan då på bästa sätt få fram den typ av färg som passar bäst för din fastighet.

Invändigt måleri

Våra målare har även goda kunskaper i invändigt måleri i Västra Frölunda.

När man har ett projekt inomhus är det viktigt att kunna anpassa offert och genomförande utefter kundens plånbok och preferenser. Då handlar det för oss som målerifirma i Västra Frölunda att kommunicera med kunden så resultatet blir som förväntat. Vi behöver även ha den kunskap inom området som gör att vi kan ta fram olika förslag för dig som kund. För att kunna få fram dessa förslag krävs också goda relationer med leverantörer erbjuder bra material till bra pris. Som helhetsleverantör av måleritjänster strävar vi alltid att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Vi vet hur viktigt det är med nöjda kunder och lämnar därför aldrig en kund som inte är absolut nöjd med oss som leverantör.