Fasadrenovering

Söker ni totalentrepenör för fasadrenovering?

Vi har under åren genomfört ett flertal större fasadrenoveringar i Göteborg där vi varit totalentrepenör för kundens hela behov

Ofta när man genomför en fasadrenovering är det många typer av arbeten som måste utföras. Det kan vara allt från ställningsmontage, tvätt, murning, plåtarbeten, snickeri eller fasadmålning. Vi kan som totalentrepenör bistå er som kund med de bästa inom flera områden. Vi kommer ta fram det bästa priset och vi tar allt ansvar och leder hela projektet från start till mål. Vi har ett stort kontaktnät och har under flera år skapat goda relationer med både stora som små hantverkarföretag, allt för att kunna skräddarsy ett förslag som passar er fasad och ekonomi. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi utför projekt i Göteborg och kringliggande kommuner. 

Totalentrepenör fasadrenoveringFasadrenovering göteborg

/totalentrepenor-fasadrenovering.jpg/img_5067-2.jpg

Fasaden är ansiktet utåt för er fastighet men den är också skyddet. Alla fasader är unika och har olika kvalitet som måste tas i beaktning när man utvärderar en fasadrenovering. Sprickor, putssläpp, mögel och smuts är sådant som påverkar livslängden för en fasad. Om man väntar för länge med en fasadrenovering eller målning förvärras materialet, oavsett trä eller puts. Det gäller därför att åtgärda dessa eventuella fel och sedan måla över för att få ett långvarigt skydd.

Renovering av Putsfasader

När man renoverar en putsfasad är det viktigt att undersöka så putsen inte har bom eller sprickor. Med bom menas ett putssläpp av det yttre lagret. Både sprickor och puts förvärras av att vatten tränger in genom ytskiktet och fryser, vilket gör att vattnet expanderar och spränger upp sprickan eller putssläppet ytterligare. Man åtgärdar detta genom att knacka ur partiet och lägga på ny puts. Efter detta är det viktigt att lägga på ett slags grundfärg för att få den nya färgen att fästa ordentligt. Det är också vitkigt att använda rätt puts vid renoveringar. För hårt puts gör att materialet inte fäster ordentligt över tid och risken för nya putssläpp ökar. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.

Renovering av Träfasader

Vid renovering av träfasader undersöker vi till vilken grad man behöver renovera. I vissa fall räcker det med att man byter ut vissa hårt åtgångna brädor som börjat ruttna och ibland är det bäst att byta hela väggar eller fasader. Oavsett mängd krävs ett fackmannamässigt arbete och metod. Först river man den befintliga panelen. Därefter kan i vissa fall nya läkt behövas, vilka monteras för att därefter montera den nya panelen på plats. Obeorende på typ av panel som ska monteras ska man alltid vara noga med att grundmåla träet men också grundolja utsatta ändträn. Det är viktigt att foga utsatta kanter och bygga över bleck så vattnet leds bort på ett korrekt sätt. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.