Fasadrenovering

Söker ni totalentrepenör för fasadrenovering?

Vi har under åren genomfört ett flertal större fasadrenoveringar i Göteborg där vi varit totalentrepenör för kundens hela behov. 

Ofta när man genomför en fasadrenovering är det många typer av arbeten som måste utföras. Det kan vara allt från ställningsmontage, tvätt, murning, plåtarbeten, snickeri eller fasadmålning. Vi kan som totalentrepenör bistå er som kund med de bästa inom flera områden. Vi kommer ta fram det bästa priset och vi tar allt ansvar och leder hela projektet från start till mål. Vi har ett stort kontaktnät och har under flera år skapat goda relationer med både stora som små hantverkarföretag, allt för att kunna skräddarsy ett förslag som passar er fasad och ekonomi. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi utför projekt i Göteborg och kringliggande kommuner. 

Totalentrepenör fasadrenoveringFasadrenovering göteborg

/totalentrepenor-fasadrenovering.jpg/img_5067-2.jpg

Fasaden är ansiktet utåt för er fastighet men den är också skyddet. Alla fasader är unika och har olika kvalitet som måste tas i beaktning när man utvärderar en fasadrenovering. Sprickor, putssläpp, mögel och smuts är sådant som påverkar livslängden för en fasad. Om man väntar för länge med en fasadrenovering eller målning förvärras materialet, oavsett trä eller puts. Det gäller därför att åtgärda dessa eventuella fel och sedan måla över för att få ett långvarigt skydd.