Söker du målare i Torslanda?

Vi utför måleriarbeten i och utanför Torslanda

Vi har duktiga målare som är specialiserade på måleri av fasader, fönster och invändiga ytor.

Begär offert idag

eller ring 031-7978773

På Göteborgs Husmåleri har vi alla måleritjänster för din fastighet. Vi arbetar för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatkunder. Hör av dig till oss idag för en gratis offert.

Målare med erfarenhet = Garanti

Vi har under flera år utfört arbeten som målare i Torslanda och har samlat på oss massvis av erfarenhet.

Vi vet vad du söker hos en målerifirma, vare sig du söker större totalentreprenad eller hjälp vid mindre projekt. Vi har sett det mesta och vet precis vad du behöver. Vi har utfört massor av projekt i Torslanda under åren som gått och har den kunskap som krävs för att tillhandahålla effektivt och prisvärt arbete.

Med vår långa erfarenhet kan vi alltid erbjuda dig full garanti på de arbeten vi slutför. Vi har också goda kontakter med de flesta leverantörer av färg, ställningar, snickeriarbeten och plåtarbeten som ger dig som kund den bästa kunskapen och projektledningen.

Kontakta oss för en offert


(Lämna tom)

Måleritjänster vi utför i Torslanda

  • Fasadmålning
  • Fasadrenovering
  • Fönstermålning
  • Takmålning
  • Inomhusmåleri
  • Fasadtvätt

Stora som små kunder

  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsbolag
  • Privatkunder

Utvändigt måleri

Våra målare i Torslanda har goda kunskaper inom utvändigt måleri.

På Göteborgs Husmåleri har vi under åren satsat stort på fasader, fönster och takarbeten. Arbete utomhus kräver extra stor kunskap om väggens yta och tidigare behandlingar. Väggen påverkas på helt olika sätt och man behöver ha god expertis om detta innan man genomför projekt och lägger en offert. Det viktiga vi tittar på är hur fasaden påverkats under den senaste behandlingen och vad som också gjordes under den behandlingen. Efter det kan man utvärdera hur man bäst går tillväga och den bästa processen. Det handlar också om att välja rätt färg och leverantör att arbeta med. Det är inte alltid man ska välja samma typ av färg till samma material. Vi har flera leverantörer i Torslanda som vi arbetar med och kan då på bästa sätt få fram den typ av färg som passar bäst för din fastighet.

Invändigt måleri

Våra målare har även goda kunskaper i invändigt måleri i Torslanda.

När man har ett projekt inomhus är det viktigt att kunna anpassa offert och genomförande utefter kundens budget och preferenser. Då handlar det för oss som målerifirma i Torslanda att ha en god dialog och kommunikation med kunden så resultat och pris blir som förväntat. Vi behöver även ha den kunskap inom området som gör att vi kan ta fram olika förslag för dig som kund. En annan viktig aspekt är att ha goda relationer med leverantörer som kan ta fram kulörer och förslag för kundens projekt. Som helhetsleverantör av måleritjänster strävar vi alltid att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Vi vet hur viktigt det är med nöjda kunder och lämnar därför aldrig en kund som inte är absolut nöjd med oss som leverantör.