Söker du målare i Särö?

Vi utför måleriarbeten i och utanför Särö

Vi har duktiga målare som är specialiserade på måleri av fasader, fönster och invändiga ytor.

Begär offert idag

eller ring 031-7978773

På Göteborgs Husmåleri har vi alla måleritjänster för din fastighet. Vi arbetar för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatkunder. Hör av dig till oss idag för en gratis offert.

Målare med erfarenhet = Garanti

Vi har under över 8 år utfört arbeten som målare i Särö och det har gett oss otroligt mycket erfarenheter.

Alla jobb vi sett under de åren och alla de olika typer av jobb vi utfört gör att vi vet vad du söker hos en målerifirma. Vi kan hjälpa dig med mindre projekt eller det större mer avancerade projektet som kräver totalentreprenad. Vi har utfört massor av projekt i Särö under årens lopp och har den kunskap som krävs för att tillhandahålla prisvärt och effektivt arbete efter kundens behov.

Vår långa erfarenhet gör att vi med gott samvete alltid lämnar full garanti på de arbeten vi utför. Vi har också goda kontakter med de flesta leverantörer av färg, ställningar, snickeriarbeten och plåtarbeten som ger dig som kund den bästa kunskapen och projektledningen.

Kontakta oss för en offert


(Lämna tom)

Måleritjänster vi utför i Särö

  • Fasadmålning
  • Fasadrenovering
  • Fönstermålning
  • Takmålning
  • Inomhusmåleri
  • Fasadtvätt

Stora som små kunder

  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsbolag
  • Privatkunder

Utvändigt måleri

Våra målare i Särö har goda kunskaper inom utvändigt måleri.

Under åren vi varit verksamma har vi på Göteborgs Husmåleri fokuserat på fasader, fönster och tak. Utvändigt arbete skiljer sig från invändigt då man behöver mer kunskap om material och tidigare behandlingar. Fasader påverkas på olika sätt och man behöver ha expertis inom dessa områden för att veta vad som blir bäst. Vi tittar alltid på hur fasaden tidigare behandlats samt hur detta under tiden påverkat ytan. Efter det kan man utvärdera hur man på bästa sätt går tillväga för att få det bästa resultatet. Det handlar också om att välja rätt färg och leverantör att arbeta med. Det är inte alltid man ska välja samma typ av färg till samma material. Vi har flera leverantörer i Särö som vi arbetar med och kan då på bästa sätt få fram den typ av färg som passar bäst för din fastighet.

Invändigt måleri

Våra målare har även goda kunskaper i invändigt måleri i Särö.

Att se till kundens preferenser och budget är det viktigaste när man utför projekt inomhus. En kund kanske vill att vi gör ett snabbt enkelt jobb medan den andra söker det perfekta resultate. Då handlar det för oss som målerifirma i Särö att ha en god dialog med kunden men också ha den expertis inom området som gör att vi kan ta fram olika förslag för dig som kund. Vi har även flera leverantörer av färg som kan ta fram det bästa valet för din smak. Som helhetsleverantör av måleritjänster strävar vi alltid att göra dig som kund så nöjd som möjligt men samtidigt ha ett konkurrenskraftigt pris. Vi vet hur viktigt det är med nöjda kunder och lämnar därför aldrig en kund som inte är absolut nöjd med oss som leverantör.