Söker du målare i Mölnlycke?

Vi utför måleriarbeten i och utanför Mölnlycke

Vi har duktiga målare som är specialiserade på måleri av tak, fasad och fönster.

Begär offert idag

eller ring 031-7978773

På Göteborgs Husmåleri har vi alla måleritjänster för din fastighet. Vi arbetar för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatkunder. Hör av dig till oss idag för en gratis offert.

Målare med erfarenhet = Garanti

Vi har under över 8 år utfört arbeten som målare i Mölnlycke och har samlat på oss massvis med erfarenhet.

Under alla årens lopp har vi sett hundratals olika jobb och vi vet vad du söker hos oss som målerifirma. Vi kan hjälpa dig med mindre projekt eller den stora fasadrenoveringen som kräver totalentrepenad. Vi har utfört massor av projekt i Mölnlycke under årens lopp och har den kunskap som krävs för att tillhandahålla prisvärt och effektivt arbete efter kundens behov.

Vår långa erfarenhet gör att vi med gott samvete alltid lämnar full garanti på de arbeten vi utför. Vi har också goda kontakter med de flesta leverantörer av färg, ställningar, snickeriarbeten och plåtarbeten som ger dig som kund den bästa kunskapen och projektledningen.

Kontakta oss för en offert


(Lämna tom)

De måleritjänster vi utför

  • Fasadmålning
  • Fasadrenovering
  • Fönstermålning
  • Takmålning
  • Inomhusmåleri
  • Fasadtvätt

Stora som små kunder

  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsbolag
  • Privatkunder

Utvändigt måleri

Våra målare i Mölnlycke har goda kunskaper inom utvändigt måleri.

Under åren vi varit verksamma har vi på Göteborgs Husmåleri fokuserat på fasader, fönster och tak. Arbete utomhus kräver stor kunskap om fasadens tidigare behandlingar och material. Väggen påverkas på helt olika sätt och man behöver ha god kunskap om detta innan man lägger en offert eller utför ett projekt. Vi tittar alltid på hur fasaden tidigare behandlats samt hur detta under tiden påverkat ytan. Efter det kan man utvärdera hur man på bästa sätt går tillväga för att få det bästa resultatet. Det handlar också om att välja rätt färg och leverantör att arbeta med. Det är inte alltid man ska välja samma typ av färg till samma material. Vi har flera leverantörer i Mölnlycke som vi arbetar med och kan då på bästa sätt få fram den typ av färg som passar bäst för din fastighet.

Invändigt måleri

Våra målare har även goda kunskaper i invändigt måleri i Mölnlycke.

Att se till kundens preferenser och budget är det viktigaste när man utför projekt inomhus. Ena kunden ser gärna att man får ett fläckfritt resultat medan en annan vill ha en enklare mer snabb lösning. Då handlar det för oss som målerifirma i Mölnlycke att ha en god dialog med kunden men också ha den kunskap inom området som gör att vi kan ta fram olika förslag för dig som kund. En viktig aspekt är också att ha goda relationer med leverantörer som kan ta fram fina kulörer och förslag för kundens projekt. Som helhetsleverantör av måleritjänster strävar vi alltid att göra dig som kund så nöjd som möjligt men samtidigt ha ett konkurrenskraftigt pris. Vi vet hur viktigt det är med nöjda kunder och lämnar därför aldrig en kund som inte är absolut nöjd med oss som leverantör.