Söker du målare i Mölndal?

Vi utför måleriarbeten i och utanför Mölndal

Vi har duktiga målare som är specialiserade på måleri av fasader, fönster och invändiga ytor.

Begär offert idag

eller ring 031-7978773

På Göteborgs Husmåleri har vi alla måleritjänster för din fastighet. Vi arbetar för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatkunder. Hör av dig till oss idag för en gratis offert.

Målare med erfarenhet = Garanti

Under våra år som målare i Mölndal har vi samlat på oss mycket erfarenhet.

Vi har stött på de flesta typer av arbeten och vet precis vad du som kund söker hos en målerifirma. Vare sig du har ett litet projekt eller mer omfattande totalentreprenad hjälper vi dig. Vi har utfört flera projekt i Mölndal under årens lopp och har den lokala kompetens som krävs för att tillhandahålla effektivt och prisvärt arbete.

Med tanke på vår långa erfarenhet kan vi med gott samvete lämna garanti på de arbeten vi utför. Vi har också goda kontakter med de flesta leverantörer av färg, ställningar, snickeriarbeten och plåtarbeten som ger dig som kund den bästa kunskapen och projektledningen.

Kontakta oss för en offert


(Lämna tom)

Måleritjänster vi utför i Mölndal

  • Fasadmålning
  • Fasadrenovering
  • Fönstermålning
  • Takmålning
  • Inomhusmåleri
  • Fasadtvätt

Stora som små kunder

  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsbolag
  • Privatkunder

Utvändigt måleri

Våra målare har god expertis inom utvändigt måleri i Mölndal.

Under flera år har vi på Göteborgs Husmåleri fokuserat på fasader, fönster och tak. Det skiljer sig mycket på in- och utvändigt arbete. Väggen påverkas på helt olika sätt och man behöver ha god kunskap om detta innan man lägger en offert eller påbörjar ett projekt. Utomhus får man se mycket till hur underlaget tidigare blivit behandlat men också hur det påverkats under tiden. Efter det kan man utvärdera bästa process och tillvägagångssätt. Det handlar också om att välja rätt typ av färg att jobba med. Det är inte alltid man ska välja samma typ av färg till samma material. Vi har flera leverantörer i Mölndal som vi arbetar med och kan då på bästa sätt få fram den typ av färg som passar bäst för din fasad.

Invändigt måleri

Våra målare i Mölndal har även goda kunskaper i invändigt måleri.

När man utför projekt inomhus gäller det att på bästa sätt få fram ett bra resultat utefter kundens preferenser och plånbok. Ena kunden vill ha perfekt resultat medan en annan kanske bara vill snygga till det. Då gäller det för oss som målerifirma i Mölndal att ha en god dialog med kunden men också ha den expertis inom området som gör att vi kan ta fram olika förslag för dig som kund. Man behöver också bra relationer med leverantörer som kan ta fram rätt kulörer och färgförslag till våra kunder. Som helhetsleverantör av måleritjänster strävar vi alltid att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Vi vet hur viktigt det är med nöjda kunder och lämnar därför aldrig en kund som inte är helt nöjd med vårt arbete.