Söker du målare i Lerum?

Vi utför måleriarbeten i och utanför Lerum

Vi har duktiga målare som är specialiserade på måleri av fasader, fönster och invändiga ytor.

Begär offert idag

eller ring 031-7978773

På Göteborgs Husmåleri har vi alla måleritjänster för din fastighet. Vi arbetar för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatkunder. Hör av dig till oss idag för en gratis offert.

Målare med erfarenhet = Garanti

Vi har under nästan 10 år utfört arbeten som målare i Lerum och har samlat på oss massor av erfarenhet.

Under årens lopp har vi sett de flesta typer av olika jobb och vi vet vad du söker hos oss som målerifirma. Vi kan hjälpa dig med det lilla jobbet i sovrummet eller den stora fasadrenoveringen som kräver totalentreprenad. Vi har utfört massor av projekt i Lerum under åren som gått och har den expertis som krävs för att tillhandahålla prisvärt och effektivt arbete.

Vår långa erfarenhet gör att vi med gott samvete alltid lämnar full garanti på de arbeten vi utför. Vi har också goda kontakter med de flesta leverantörer av färg, ställningar, snickeriarbeten och plåtarbeten som ger dig som kund den bästa kunskapen och projektledningen.

Kontakta oss för en offert


(Lämna tom)

De måleritjänster vi utför

  • Fasadmålning
  • Fasadrenovering
  • Fönstermålning
  • Takmålning
  • Inomhusmåleri
  • Fasadtvätt

Stora som små kunder

  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsbolag
  • Privatkunder

Utvändigt måleri

Våra målare i Lerum har goda kunskaper inom utvändigt måleri.

Under årens lopp har vi på Göteborgs Husmåleri fokuserat på fasader, fönster och tak. Arbete utomhus kräver extra stor kunskap om väggens yta och tidigare behandlingar. Väggen påverkas på helt olika sätt och man behöver ha god kunskap om detta innan man lägger en offert eller genomför ett projekt. Vi tittar alltid på hur fasaden tidigare behandlats samt hur detta under tiden påverkat ytans hållbarhet. Efter det kan man utvärdera hur man bäst går tillväga och den bästa processen. Det handlar också om att välja rätt färg och leverantör att arbeta med. Det är inte alltid man ska välja samma typ av färg till samma material. Vi har flera leverantörer i Lerum som vi arbetar med och kan då på bästa sätt få fram den typ av färg som passar bäst för din fastighet.

Invändigt måleri

Våra målare har även goda kunskaper i invändigt måleri i Lerum.

Att se till kundens preferenser och plånbok är det viktigaste när man utför projekt inomhus. Ena kunden ser gärna att man får ett perfekt resultat medan en annan vill ha en enklare mer snabb lösning. Då handlar det för oss som målerifirma i Lerum att ha en god dialog med kunden men också ha den kunskap inom området som gör att vi kan ta fram olika förslag för dig som kund. En viktig aspekt är också att ha goda relationer med leverantörer som kan ta fram fina kulörer och förslag för kundens projekt. Som helhetsleverantör av måleritjänster strävar vi alltid att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Vi vet hur viktigt det är med nöjda kunder och lämnar därför aldrig en kund som inte är absolut nöjd med oss som leverantör.