Söker du målare i Kungälv?

Vi utför måleriarbeten i och utanför Kungälv

Vi har duktiga målare som är specialiserade på måleri av fasader, fönster och invändiga ytor.

Begär offert idag

eller ring 031-7978773

På Göteborgs Husmåleri har vi alla måleritjänster för din fastighet. Vi arbetar för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatkunder. Hör av dig till oss idag för en gratis offert.

Målare med erfarenhet = Garanti

Som målare i Kungälv har vi under flera år samlat på oss massvis med erfarenhet.

Vi har gjort massor av olika typer av jobb och vet precis vad du som kund söker hos oss som målerifirma. Vare sig du söker hjälp för det mindre projektet eller större totalentreprenader är vi intresserade. Vi har utfört massor av projekt i Kungälv under årens lopp och har den expertis som krävs för att tillhandahålla effektivt och prisvärt arbete.

Med tanke på vår långa erfarenhet kan vi med gott samvete lämna garanti på de jobb vi utför. Vi har också goda kontakter med de flesta leverantörer av färg, ställningar, snickeriarbeten och plåtarbeten som ger dig som kund den bästa kunskapen och projektledningen.

Kontakta oss för en offert


(Lämna tom)

Måleritjänster vi utför i Kungälv

  • Fasadmålning
  • Fasadrenovering
  • Fönstermålning
  • Takmålning
  • Inomhusmåleri
  • Fasadtvätt

Stora som små kunder

  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsbolag
  • Privatkunder

Utvändigt måleri

Våra målare i Kungälv har god kunskap inom utvändigt måleri.

Under nästan 10 år har vi på Göteborgs Husmåleri fokuserat på fasader, fönster och tak. Det viktigaste när man arbetar utomhus är att ha god materialkunskap och se till den tidigare behandlade ytan. En vägg utomhus påverkas på olika sätt och man behöver ha expertis om detta innan man lägger en offert eller genomför ett projekt. Utomhus måste man se till hur underlaget och ytan tidigare behandlats men också hur det påverkats under de senaste åren. Sedan kan man utvärdera bästa process och bästa tillvägagångssätt. Det handlar också om att välja rätt typ av färg att arbeta med. Det är inte alltid man ska välja samma typ av färg till samma material. Vi har flera leverantörer i Kungälv som vi arbetar med och kan då på bästa sätt få fram den typ av färg som passar bäst för din fastighet.

Invändigt måleri

Våra målare har även god expertis i invändigt måleri i Kungälv.

Kundens preferenser och budget är något vi tittar mycket på när vi arbetar inomhus. Ena kunden vill ha absolut perfekt resultat medan den andra kanske bara vill ha en enklare ommålning. Då behöver vi som målerifirma i Kungälv ha en bra dialog och samarbete med kunden men också ha den expertis inom området som gör att vi kan ta fram olika förslag för dig som kund. Man behöver också bra relationer med leverantörer som kan ta fram rätt förslag för färg och kulörer till kunderna. Som helhetsleverantör av måleritjänster strävar vi alltid att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Vi vet hur viktigt det är med nöjda kunder och lämnar därför aldrig en kund som inte är absolut nöjd med oss som leverantör.