Söker du målare i Kullavik?

Vi utför måleriarbeten i och utanför Kullavik

Vi har duktiga målare som är specialiserade på måleri av fasader, fönster och invändiga ytor.

Begär offert idag

eller ring 031-7978773

På Göteborgs Husmåleri har vi alla måleritjänster för din fastighet. Vi arbetar för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatkunder. Hör av dig till oss idag för en gratis offert.

Målare med erfarenhet = Garanti

Under många år har vi arbetat som målare i Kullavik och har samlat på oss massor av erfarenhet.

Vi har genomfört flera typer av arbeten och vet precis vad du som kund söker hos oss som målerifirma. Vi har kunskap både för de minde projekten men även större totalentreprenader. Vi har utfört massor av projekt i Kullavik under åren som gått och har den kompetens som krävs för att tillhandahålla effektivt och prisvärt arbete.

Med tanke på vår långa erfarenhet kan vi med gott samvete lämna garanti på de jobb vi utför. Vi har också goda kontakter med de flesta leverantörer av färg, ställningar, snickeriarbeten och plåtarbeten som ger dig som kund den bästa kunskapen och projektledningen.

Kontakta oss för en offert


(Lämna tom)

Måleritjänster vi utför i Kullavik

  • Fasadmålning
  • Fasadrenovering
  • Fönstermålning
  • Takmålning
  • Inomhusmåleri
  • Fasadtvätt

Stora som små kunder

  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsbolag
  • Privatkunder

Utvändigt måleri

Våra målare i Kullavik har god expertis inom utvändigt måleri.

Under mer än 8 år har vi på Göteborgs Husmåleri fokuserat på fasader, fönster och tak. Utvändigt arbete kräver otrolig kompetens när det gäller material och grundarbete. En vägg utomhus påverkas på väldigt olika sätt och man behöver ha god expertis om detta innan man lägger en offert eller genomför ett projekt. Utomhus måste man se till hur underlaget och ytan tidigare behandlats men också hur det påverkats årens lopp. Efter det kan man utvärdera bästa process och sätt att fortskrida arbetet. Det handlar också om att välja rätt typ av färg att arbeta med. Det är inte alltid man ska välja samma typ av färg till samma material. Vi har flera leverantörer i Kullavik som vi arbetar med och kan då på bästa sätt få fram den typ av färg som passar bäst för din fastighet.

Invändigt måleri

Våra målare har även goda kunskaper i invändigt måleri i Kullavik.

När man jobbar inomhus handlar det om att på bästa möjliga sätt få fram ett bra resultat efter kundens preferenser och budget. Ena kunden vill ha absolut perfekt resultat medan den andra kanske bara vill snygga till det. Då behöver vi som målerifirma i Kullavik ha en god dialog och korrespondens med kunden men också ha den expertis inom området som gör att vi kan ta fram olika förslag för dig som kund. Man behöver också bra relationer med leverantörer som kan ta fram rätt förslag för färg och kulörer till kunderna. Som helhetsleverantör av måleritjänster strävar vi alltid att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Vi vet hur viktigt det är med nöjda kunder och lämnar därför aldrig en kund som inte är absolut nöjd med oss som leverantör.