Söker du målare i Hovås?

Vi utför måleriarbeten i och utanför Hovås

Vi har duktiga målare som är specialiserade på måleri av fasader, fönster och invändiga ytor.

Begär offert idag

eller ring 031-7978773

På Göteborgs Husmåleri har vi alla måleritjänster för din fastighet. Vi arbetar för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatkunder. Hör av dig till oss idag för en gratis offert.

Målare med erfarenhet = Garanti

Vi har stor erfarenhet och har flera år bakom oss som målare i Hovås.

Vi har genomfört hundratals olika typer av arbeten och vet precis vad du som kund söker hos oss som målerifirma. Vi kan hjälpa dig med små projekt men utför också totalentreprenader vid större projekt. Vi har genomfört flera projekt i Hovås under åren som gått och har den kunskap som krävs för att tillhandahålla prisvärt och effektivt arbete för dina behov.

Vår långa erfarenhet gör att vi med gott samvete alltid lämnar full garanti på de arbeten vi utför. Vi har också goda kontakter med de flesta leverantörer av färg, ställningar, snickeriarbeten och plåtarbeten som ger dig som kund den bästa kunskapen och projektledningen.

Kontakta oss för en offert


(Lämna tom)

Måleritjänster vi utför i Hovås

  • Fasadmålning
  • Fasadrenovering
  • Fönstermålning
  • Takmålning
  • Inomhusmåleri
  • Fasadtvätt

Stora som små kunder

  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsbolag
  • Privatkunder

Utvändigt måleri

Våra målare i Hovås har god expertis inom utvändigt måleri.

Under flertalet år har vi på Göteborgs Husmåleri fokuserat på fasader, fönster och tak. När man jobbar utomhus är det viktigt att man har lång erfarenhet och kunskap. Väggar utvändigt påverkas på helt olika sätt och man behöver ha god expertis om detta innan man lägger en offert eller genomför ett projekt. Man behöver se hur ytan tidigare har behandlats men också hur det påverkats årens lopp. Efter det kan man utvärdera det bästa sättet att gå tillväga och vilken process man väljer. Det handlar också om att välja rätt färg och leverantör att arbeta med. Det är inte alltid man ska välja samma typ av färg till samma material. Vi har flera leverantörer i Hovås som vi arbetar med och kan då på bästa sätt få fram den typ av färg som passar bäst för din fastighet.

Invändigt måleri

Våra målare har även goda kunskaper i invändigt måleri i Hovås.

När man arbetar inomhus är det viktigt att kunna utforma erbjudandet efter kundens preferenser och plånbok. Ena kunden vill ha perfekt resultat medan den andra kanske bara vill snygga till det. Då handlar det för oss som målerifirma i Hovås att ha en god dialog med kunden men också ha den expertis inom området som gör att vi kan ta fram olika förslag för dig som kund. Man behöver även goda möjligheter till stort utbud av leverantörer som kan ta fram rätt kulörer och färgförslag till dig som kund. Som helhetsleverantör av måleritjänster strävar vi alltid att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Vi vet hur viktigt det är med nöjda kunder och lämnar därför aldrig en kund som inte är absolut nöjd med oss som leverantör.