Söker du målare på Hisingen?

Vi utför måleriarbeten i och utanför Hisingen

Vi har duktiga målare som är specialiserade på måleri av fasader, fönster och invändiga ytor

Begär offert idag

eller ring 031-7978773

På Göteborgs Husmåleri har vi alla måleritjänster för din fastighet. Vi arbetar för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatkunder. Hör av dig till oss idag för en gratis offert.

Målare med erfarenhet = Garanti

Vi har flera år utfört arbeten som målare i Hisingen och har samlat på oss massor av erfarenhet.

Vi har sett hundratals olika typer av arbeten och vet precis vad du som kund söker hos oss som målerifirma. Vi kan hjälpa dig med mindre projekt men utför även totalentreprenader vid större projekt. Vi har utfört massor av projekt i Hisingen under åren som gått och har den expertis som krävs för att tillhandahålla prisvärt och effektivt arbete.

Vår långa erfarenhet gör att vi med gott samvete alltid lämnar full garanti på de arbeten vi utför. Vi har också goda kontakter med de flesta leverantörer av ställningar, färg, snickeriarbeten och plåtarbeten som ger dig som kund den bästa kunskapen och projektledningen.

Kontakta oss för en offert


(Lämna tom)

Måleritjänster vi utför på Hisingen

  • Fasadmålning
  • Fasadrenovering
  • Fönstermålning
  • Takmålning
  • Inomhusmåleri
  • Fasadtvätt

Stora som små kunder

  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsbolag
  • Privatkunder

Utvändigt måleri

Våra målare har god expertis inom utvändigt måleri i Hisingen.

Under flera år har vi på Göteborgs Husmåleri fokuserat på fasader, fönster och tak. Utvändigt arbete kräver stor kunskap och erfarenhet för ett gott resultat. Väggen påverkas på helt olika sätt och man behöver ha god kunskap om detta innan man lägger en offert eller genomför ett projekt. Man behöver se hur underlaget tidigare behandlats men också hur det påverkats årens lopp. Efter det kan man utvärdera bästa process och sätt att gå tillväga. Det handlar också om att välja rätt färg och leverantör att arbeta med. Det är inte alltid man ska välja samma typ av färg till samma material. Vi har flera leverantörer i Hisingen som vi arbetar med och kan då på bästa sätt få fram den typ av färg som passar bäst för din fastighet.

Invändigt måleri

Våra målare i Hisingen har även goda kunskaper i invändigt måleri.

Att se till kundens preferenser och plånbok är det viktigaste när man utför projekt inomhus. Ena kunden vill ha perfekt resultat medan den andra kanske bara vill snygga till det. Då handlar det för oss som målerifirma i Hisingen att ha en god dialog med kunden men också ha den kunskap inom området som gör att vi kan ta fram olika förslag för dig som kund. Man behöver även bra relationer med leverantörer som kan ta fram rätt kulörer och färgförslag till dig som kund. Som helhetsleverantör av måleritjänster strävar vi alltid att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Vi vet hur viktigt det är med nöjda kunder och lämnar därför aldrig en kund som inte är absolut nöjd med oss som leverantör.