Söker du målare i Billdal?

Vi utför måleriarbeten i och utanför Billdal

Vi har duktiga målare som är specialiserade på måleri av fasader, fönster och invändiga ytor.

Begär offert idag

eller ring 031-7978773

På Göteborgs Husmåleri har vi alla måleritjänster för din fastighet. Vi arbetar för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatkunder. Hör av dig till oss idag för en gratis offert.

Målare med erfarenhet = Garanti

Vi har flera år arbetat som målare i Billdal och har samlat på oss mycket erfarenhet.

Vi har stött på flera typer av arbeten och vet precis vad du som kund söker hos oss som målerifirma. Vare sig du har ett mindre projekt eller större omfattande totalentrepenad hjälper vi dig. Vi har utfört massor av projekt i Billdal under åren som gått och har den kompetens som krävs för att tillhandahålla effektivt och prisvärt arbete.

Tack vare vår långa erfarenhet kan vi med gott samvete lämna full garanti på de arbeten vi utför. Vi har också goda kontakter med de flesta leverantörer av färg, ställningar, snickeriarbeten och plåtarbeten som ger dig som kund den bästa kunskapen och projektledningen.

Kontakta oss för en offert


(Lämna tom)

Måleritjänster vi utför i Billdal

  • Fasadmålning
  • Fasadrenovering
  • Fönstermålning
  • Takmålning
  • Inomhusmåleri
  • Fasadtvätt

Stora som små kunder

  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsbolag
  • Privatkunder

Utvändigt måleri

Våra målare i Billdal har god expertis inom utvändigt måleri.

Under många år har vi på Göteborgs Husmåleri fokuserat på fasader, fönster och tak. Det skiljer sig mycket på invändigt och utvändigt arbete. Väggen påverkas på helt olika sätt och man behöver ha god kunskap om detta innan man lägger en offert eller genomför ett projekt. Utomhus får man se mycket till hur underlaget tidigare blivit behandlat men också hur det påverkats årens lopp. Efter det kan man utvärdera bästa process och tillvägagångssätt. Det handlar också om att välja rätt typ av färg att arbeta med. Det är inte alltid man ska välja samma typ av färg till samma material. Vi har flera leverantörer i Billdal som vi arbetar med och kan då på bästa sätt få fram den typ av färg som passar bäst för din fastighet.

Invändigt måleri

Våra målare har även goda kunskaper i invändigt måleri i Billdal.

När man utför projekt inomhus gäller det att på bästa sätt få fram ett fint resultat efter kundens preferenser och budget. Ena kunden vill ha perfekt resultat medan den andra kanske bara vill snygga till det. Då handlar det för oss som målerifirma i Billdal att ha en god dialog med kunden men också ha den kunskap inom området som gör att vi kan ta fram olika förslag för dig som kund. Man behöver också bra relationer med leverantörer som kan ta fram rätt färgförslag och kulörer till våra kunder. Som helhetsleverantör av måleritjänster strävar vi alltid att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Vi vet hur viktigt det är med nöjda kunder och lämnar därför aldrig en kund som inte är absolut nöjd med oss som leverantör.